Jäsenyys

Toimintamme on avointa kaikille kiinnostuneille. Jäsenemme ovat eri tieteenaloilta ja korkeakouluista sekä monista tieteen aluella toimivista organisaatioista.

Jäsenistöömme kuuluu opiskelijoita, nuoria, uraansa aloittelevia tutkijoita ja muita asiantuntijoita, varttuneita korkeakoulu- ja tiedemaailmassa toimivia sekä muita tieteestä kiinnostuneita.

Liitto tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden verkostoitua toisten tiede- ja korkeakoulumaailmassa toimivien sekä tieteestä ja tiedepolitiikasta kiinnostuneiden kanssa.

Jäsenenä saat alennuksen Edistyksen Päivien osanottomaksuista. Saat myös kutsun kaikkiin liiton keskustelutilaisuuksiin ja seminaareihin. Pääset vaikuttamaan asioihin tuomalla näkemyksesi esiin yhdistyksen kokouksissa.

Liiton jäsenet hyväksyy hallitus. 

 

Jäsenhakemuksen voi tehdä täältä:

https://www.flomembers.com/edistyksellinen-tiedeliitto/members/application?_lang=fi

 

Käytössämme on myös kannatusjäsenmaksu, jolla voi tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsenmaksun suuruuden voi valita itse. Kannatusjäsen ei ole Tiedeliiton jäsen, mutta voi halutessaan saada liiton tiedotteet sähköpostiinsa. Halutessasi kannatusjäseneksi, ota yhteyttä pääsihteeriin, Kirsimarja Alenius toimisto@tiedeliitto.net tai puh. 040 728 3893.