Leksenlehtiä
Kutsu
Edistyksellisen tiedeliitto ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen ja keskustelutilaisuuteen
Aika: maanantai 26.4.2021 klo 17.00 keskustelutilaisuus ja klo 18.15 vuosikokous
Paikka: Maaseudun Sivistysliiton neuvottelutila, Eerikinkatu 28, 5.krs, 00180 Helsinki.
Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä päätetään liiton sääntöjen muuttamisesta.

Taina Saarinen
Olen Taina Saarinen, Tiedeliiton useampivuotinen hallituksen jäsen. Humanisti -yhteiskuntatieteilijänä olen jo opiskeluajoista asti ollut kiinnostunut korkeakoulutuksesta ja korkeakoulupolitiikasta, ja sitä kautta tullut mukaan myös Tiedeliiton toimintaan. Tällä hetkellä olen korkeakoulututkimuksen tutkimusprofessori Jyväskylän yliopiston Koulutuksen tutkimuslaitoksessa, mutta olen aiemmin toiminut myös kielipolitiikan ja kielikoulutuspolitiikan tutkijana.
Portaat
Paneelikeskustelu maanantaina 14.12 klo 14.20–15.35 Zoomin-alustalla
Paneelissa keskustellaan akateemisista uranäkymistä tenure track -polun ulkopuolella.
Keskustelemasa Maria Pietilä, Elias Pekkola, Juri Mykkänen, Katja Sorri. Paneelin puheenjohtajana toimii Taru Siekkinen.
syksynlehti
Aika: tiistai 1.12.2020 alkaen kello 17.00
Paikka: e2 Tutkimuksen neuvottelutila, Eerikinkatu 28, 5 krs. Helsinki. Koronarajoitusten vuoksi kokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteydellä (Zooomin kautta).
Edistyksen päivät 2020 logo.
Tieteen tuottamisen ja hyödyntämisen tilat: paikat, olosuhteet ja kulttuuri. Seminaari järjestetään verkkoseminaarina torstaina 12.11.2020 kello 9–15 Zoom-sovelluksella.